Vertalingen Frans

 

Vertalingen van en naar het Frans

Hulp en uitleg, Frans leren, uitleg over Franse grammatica, uitleg over Franse literatuur, Franse auteurs, vraag en antwoord Franse grammatica, Skype of mail

U heeft een bedrijf dat steeds meer gericht is op de Franse markt, en nu wilt u uw Franse zakenbrieven of e-mails laten vertalen. Of u heeft een kunstgalerie en u wilt uw affiche of de folder ook in het Frans hebben. Of u heeft een huisje in Frankrijk en u wilt het verkopen, of weten of u een schotel op uw dak mag plaatsen, hoe u internetverbinding krijgt, of u wilt een schuurtje aanbouwen. En uw Frans is niet toereikend ! Dan kunt u bij mij voor vertalingen terecht.

Zakenbrieven, e-mails, documenten, bezwaarschriften, bouwvergunningen aanvragen, informatie van de gemeente, vastgoedadvertenties, folders. Maar ook voor degenen die in Frankrijk wonen en daar aan het werk willen, kan ik je CV in het Frans zetten, en zelfs je sollicitatiebrief reviseren.

Ik vertaal zowel van Frans naar Nederlands als van Nederlands naar Frans.

Daarnaast vertaal ik ook boeken, romans en gedichten, van Frans naar Nederlands.

Werkwijze : u levert (een deel van) uw te vertalen werk aan, en nadat ik het bekeken heb neem ik contact met u op voor een offerte.

Tarieven

Vertalingen van en naar het Frans, Vertalingen van en naar het Frans, zakelijke teksten, cv, advertenties, zakenbrieven, sollicitatiebrieven, e-mails, literair vertalenfrans - Vertaling Nederlands-Frans. U heeft een bedrijf dat steeds meer gericht is op de Franse markt, en nu wilt u uw Franse zakenbrieven of e-mails laten vertalen. Of u heeft een kunstgalerie en u wilt uw affiche of de folder ook in het Frans hebben. Vertalingen van en naar het Frans, Vertalingen van en naar het Frans, zakelijke teksten, cv, advertenties, zakenbrieven, sollicitatiebrieven, e-mails, literair vertalenVertalingen van en naar het Frans, Vertalingen van en naar het Frans, zakelijke teksten, cv, advertenties, zakenbrieven, sollicitatiebrieven, e-mails, literair vertalenVertalingen van en naar het Frans, zakelijke teksten, cv, advertenties, zakenbrieven, sollicitatiebrieven, e-mails, literair vertalen

Tarieven

In overleg

   contact     

Bijles Frans voor leerlingen en volwassenen. Bijles Frans voor leerlingen. Bijles Frans voor volwassenen. Hulp en uitleg. Vertalingen van en naar het Frans.